måndag 28 november 2011

Fire in SB!!



En lugn början på en stressig vecka.. Oscar fick fylla på sitt lilla snus föråd, för tänk om den enda affären i Santa Barbara som säljer snus skulle helt plötsligt blåsa bort eller nåt.. Det e ju som om jorden skulle gå under.. Lika bra o va på den säkra sidan!!



O när han får fylla på sitt föråd då får jag göra detsamma.. För jag menar tänk om alla butiker skulle gå i strejk o mitt bodybutter tar slut.. Asså jag kan inte ens tänka på det!!!


Vi har även gjort ett hederligt försök att hitta en adventljusstake men VA FASEN HETER ADVENTSLJUSSTAKE PÅ ENGELSKA???
Har försök med alla ord... 
  • You know four candel on a row on like a plate. 
  • You light one candel for each sunday.
  • Christmas candel stick but with four sticks.
Jag ritade till o med en bild o tänkte att då fattar dom ju...
Men NEJ dom fatta inte!!! butiksbiträdet sa "Vi har ju denna ljusstake med 3 ljus" Men HALLÅ sen när har December bara 3 söndagar!!!!

Vi har lärt oss att det finns inte adventsljusstakar i U.S.A... O för den delen finns inte advent... Men jag ska allt hitta något annat o tutta på varje söndag...

Peace and Fire on you guys!

  



söndag 27 november 2011

Strömlös Advent?

Fick ett samtal på Skype som sa att det har varit ganska blåsigt i fjärran Land. Strömlösa timmar är ju aldrig något man önskar sig men det är ju tur dock att man kan värma sig på det första av fyra ljusen på adventsljustaken. Santa Barbara har varit lite blåsigt det med och bara man tittar på denna bild så förstår man ju hur kämpigt vi har det.


  
I dag så valde Linda att inte bära kjol på sig för
det många inte vet är att det blåser alltid nerifrån och upp här borta!

Har ni hört talats om klädmärket Kitson någon gång? För det har i varje fall inte jag gjort. Detta är ett klädmärke som skall vara väldigt speciellt för speciella människor. Jag vet inte om det bara är jag som inbillar mig, men att få som tjej en väska på krogen av en kille som säger att detta pris delar vi ut till kvällens vackraste tjej......öööööö vadå? jag vet att jag har en vacker fru men det måste varit den sämsta raggningrepliken ever. Säg istället att du har något som jag inte har! "PENGAR"!!!!! 


Jag e såååå berörd över att Linda fick detta pris så jag firar detta med en rå fisk som jag så gärna ogillar!!!!! 


Idag har för dom flesta människor varit en ganska bra dag förutom att det har blåst väldigt mycket. Det jobbigaste var nog att Linda var tvungen att för en timma möta upp sina klasskamrater i skolan för att gå igenom en presentation i nästa vecka.


Vi sammanfattar denna dag med att vi har lärt oss mycket. Livet e inte alltid så lätt som det borde vara. Kanske så har vinden vänt och i morgon och så är alla bekymmer glömda.

Kram på er alla!

lördag 26 november 2011

Nobody wants to play with me =( !!!

Efter Thanksgiving som tydligen bara handla om att få ner så mycket mat som möjligt... Känner jag mig som en elefant som käkat upp en val...
Då e det dags för träning.. Dagen börjar med att springa "rundan"!!!


Nu kände jag mig lite bättre typ bara som en flodhäst... Måste göra något mer,  då va Beachvolley en bra ide....


Oki nu känner jag mig att tjockisen börjar lätta men fortfarande känner jag att det dallrar och att jag kan göra bitch slap på Oscar med gäddhänget... Det får bli lite Tennis oxå!!



Nu jävlar känner jag mig så taggad så det e helt sjukt!!!! Jag e ju i grym form o klassar ut alla andra med hästlängder, men bara för att jag säger "kom igen era skithögar rör på fläsket" då helt plötsligt vill ingen spela med mig!! =(


Dagen avslutas ialla fall med vin på balkongen o kollar sol nedgången... Oscar sitter för övrigt några meter bort med en blåtira (jag råka bli så arg för att han inte ville spela med mig så jag råka kasta mitt rack på han) men men... shit happens.... Lyd frugan så blir ju allt jätte bra ;)



Men nu när man känner sig bra igen så blir det utgång... Bara Oscar kan sluta tjura, jag menar det e ju inte såååå farligt!!!  

 

fredag 25 november 2011

Where is my Under Wear ??

Bomber och granater. Så kan man uttrycka det när tjejerna gick loss denna kväll och vilken lyckad kväll det blev. Massor av vänner inbjudna på lite partaj och kvällen blev fantastisk. 
På väg in på Krog Savoy, märker jag att jag glömt min plånbok med mitt ID i. Det var första gången i mitt liv då det blev ett positivt misstag. Istället begav vi oss till hus party där vi alla bada bubbelpool och drack en massa drinkar.





Tokigt hur det kan bli när man vaknar upp på Thanksgiving morgon och ens underkläder är borta. Jag undrar vad betjänterna tänkte när dom fann mina kalsonger?????




Efter flera timmar i bubbelbad och klockan närmar sig 5 timmar efter midnatt så får min brother in law, Jonas den briljanta ide´n att vi skall bada ångbastu. Kanske inte var den bästa tanken när man klockan 14 dagen efter skall infinna sig på Thanksgiving middag. 






Thanksgiving helgen har helt enkelt varit underbar och jag måste åter igen säga att vi har lärt oss mycket. Maten dom äter på Thanksgiving är fantastisk och det är en helg då familj och vänner träffas för att bara vara och ha det sådär mysigt. Se bara till att hålla undekläderna på. Man vet aldrig vart dom kan ta vägen annars!


See ya!






 

tisdag 22 november 2011

The Birthday continues!

Det slutade inte med att jag fick öva min ljuva stämma på min stackars man idag.... 
HELA klassen fick ta del av den oxå, när de ville höra ¨ja må du leva¨ på Svenska!! 
Oscar har ialla fall fått mycket sång idag, vår lärare Mr. Macgarry tog med sig sin gura till klassen o gladeligen sjöng för han... Mr. MacGarry älskar musik o vill gärna visa upp sin sång röst! 

Sedan va det ner på stan o käka lite födelsedags glass..



Självklart blev det en sväng på ¨Farmers Market¨ som det är varje Tisdag... Mycket trevligt, bönderna runt området kommer o säljer de sakerna de odlar... 
Jag kan säga att dessa bönder har de största Lökarna jag någonsin sett,
 önskar att jag oxå kunde odla sådanna..



Glad nyhet är att vi har valt våra klasser till nästa termin.. O fick det rätt!!! 
Måndag och onsdag går vi 10.30-13.00. Torsdag o Tisdag blir JÄTTE jobbigt 8.00-13.00.. That's it!!

OKI!!! en mega dag framför oss med ÄNNU mer födelsedags firande... Oscar o vår kompis Julia ska slå ihop deras födelsedags kalas...

And we need our beauty sleep so good night babies!!!



"November Child"

Japp då var det födelsedag och man kan lugnt säga att dagen kunde inte starta bättre. Jag blir väckt av min underbara fru som har en sådan gryyyyyym sångröst. En nybryggt kopp caffe och en gåva från Macys. Har alltid varit lite fundersam över att vara född så här sent på året, men att vakna till denna soluppgång gör att man blir helt tagen.


Självklart på ett paradis som detta så skall man ju ha en stor Amerikansk frukost och vad vore inte bättre än att ta bilen till cafe Sommerland.





När det handlar om presenter så vet både jag och min fru att det är bara det bästa som gäller. Nu är det inte bara Mr A ni behöver kalla mig på grund av mina framgångar i skolan utan nu är det Mr Armani Också.


Denna förmiddag har varit den bästa födelsedagen ever. Ni som fyller sent på året vet ju hur mörkt, kallt och deprimerande det kan vara med Svensk vinter. Dagen har enbart börjat, så partyt har precis startat!

See YA !!

måndag 21 november 2011

Back in School!!

Helgen går alltid lika fort fast vi alltid e lediga varje fredag men nu va vi hemma efter vår otroligt tuffa skoldag 8-10 PM kolla noga PM!! Vi gör aldrig det misstaget igen o tar fel på PM och AM när det slutar med att vi har alla kurser på kvällen!!



Jag får ju väldigt nytta för mina UGGs ialla fall dessa två sista veckorna som e kvar!! Sen har vi utslitna studenter ett jullov! väldigt skönt!
 
Denna dag har jag fått ägna mig åt Essay skrivning måste skriva något personligt o då tänkte va e inte bättre o skriva om hur JAG (fru Linda) "pop the question"... 



Min stackars baby har inte varit helt kry idag HOPPAS han e bra imorgon för då e det ju ingen vanlig dag för det e Oscars FÖDELSEDAG!!!!

Träning blev det inte idag men jag inför en ny dag för att börja nya livet varje vecka på
o det e TISDAG... Det e skit bra för då e måste man ju bara hålla sig från allt gott Tis-Tors...

GOOD NIGHTIE 



söndag 20 november 2011

Man lär sig alltid något nytt!

Oki denna helgen har varit väldigt lärorik. 
Vi har lärt oss:
  •  Att aldrig mer dricka alkohol.  
  • Det e väldigt jobbigt o ta taxin genom drive-in på Macdoncan.
  • Hur man dricker jello shots genom en gigantisk spruta.
  • Om man någonsin ska ta ett test i Spanska eller Franska ska man va full, då snackar man klockrent flytande.
Till sist men inte minst vi har lärt oss att vi ÄLSKAR GLASS!!!!

 

House Party!

Lördag morgon och man kan lugnt säga att huvudvärken från den sena efterfesten gör att man mår skit. Som vi två party pinglor alltid säger, nu blir det ingen alkohol på länge. Planerat bio besök klockan 21 på lördag kväll med en god middag innan på restaurang Sandbar.


Jag antar att ni anar hur den kvällen slutade? Efter många drinkar och ett antal öl så blev bio besöket uteslutet och ruset gjorde att vi begav oss till vår vän Alex. Montecito House Party's Rules

Home Sweet Home

lördag 19 november 2011

BOOM nu blir det blogg!

Totalt död efter en sjutusan utgång! Då va det rätta läget o fixa en blogg, när man ändå inte kan röra sig en meter ifrån soffan!! 


Blogglivet börjar här o nu!


By the way jag o min man gör allt ihop så då tänkte vi det va lika bra o öppna en blogg ihop!