måndag 5 december 2011

Relaxing Weekend... NOT!!

Mycket i skolan, och vad vore inte bättre med en after study på en fredag eftermiddag med lite beachvolley. Tjejerna tog detta på största möjliga allvar och värmde upp med chearleading! 



Därefter fick det ju bli "Happy hour time" =) Vi begav oss till restaurang Madison och vi kan lugnt säga att vi aldrig har varit så välkommna på ett ställe som detta. Kan det möjligen bero på att vi fattiga studenter 5 minuter innan happy hours slut beställer in drinkar, vin och öl för ett helt kompani. Och i samma veva så presenterar jag här veckan konversation: Hur många flaskor vin kan vi beställa? Servitrisen: Det är bara glas med vin som ingår i Happy Hour erbjudandet. Ok då tar jag 10 glas!! 


Som vanligt när man festar så spårar det ut och Lina visar här hur fulla tjejer från norrland  beter sig när dom skall pudra näsan.


Resten av kvällen tillbringas i en varm jacuzzi där vi visar att vi alla har någon sorts av kvalite. Är det inte smidighet så är det en vältränad biceps. 

  
Denna kommande vecka har vi planerat en sportvecka med massor av roliga aktiviteter. Jonas tränar nu allt han kan för att spöa Kim från söder i simmning. 

See ya!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar