tisdag 22 november 2011

"November Child"

Japp då var det födelsedag och man kan lugnt säga att dagen kunde inte starta bättre. Jag blir väckt av min underbara fru som har en sådan gryyyyyym sångröst. En nybryggt kopp caffe och en gåva från Macys. Har alltid varit lite fundersam över att vara född så här sent på året, men att vakna till denna soluppgång gör att man blir helt tagen.


Självklart på ett paradis som detta så skall man ju ha en stor Amerikansk frukost och vad vore inte bättre än att ta bilen till cafe Sommerland.





När det handlar om presenter så vet både jag och min fru att det är bara det bästa som gäller. Nu är det inte bara Mr A ni behöver kalla mig på grund av mina framgångar i skolan utan nu är det Mr Armani Också.


Denna förmiddag har varit den bästa födelsedagen ever. Ni som fyller sent på året vet ju hur mörkt, kallt och deprimerande det kan vara med Svensk vinter. Dagen har enbart börjat, så partyt har precis startat!

See YA !!

1 kommentar:

  1. Sicken födelsedag, må säga att du utan tvekan har världens bästa fru! Förstår att dagen börjat strålande, hoppas resterande förblir densamma.! Älskar er och saknar er, ha den bästaste bästaste födelsedag!!!

    SvaraRadera